Leharapta egy denevér fejét és meg akarta ölni a feleségét -  Ozzy Osbourne legnagyobb botrányai

73 éves lett Ozzy Osbourne, a rocktörténelem legismertebb és egyúttal leghírhedtebb alakja, aki valóságos botrányhősnek számít.

Kiesett neki egy évtized

Tagadhatatlan: Ozzy Osbourne lehet minden idők legvadabb rockere. Valóban ő az egyik legnagyobb rock and roll karakter, aki valaha is élt ezen a földön. Ő aztán tényleg igyekezett kihozni a maximumot az életéből. A Black Sabbath frontembere durván végigbulizta a 80-as, 90-es éveket, és egyszer azt is bevallotta: totál kiesett neki a kilencvenes évek. Nem is csoda, hiszen végig itta, kokainozta és kalandozta azt az időszakot.

Talán ő nem emlékszik mindenre, de mi nagyon is azokra a bizarr, brutális vagy csak simán sokkoló botrányaira.

Tekintsd meg galériánkat a szuperkínos és durva emlékekért!

Leharapta két galamb fejét 1981-ben Sharon Arden (Ozzy későbbi felesége) menedzser leszervezett egy jelenést Ozzy-nak az Epic Records kiadó promóciós rendezvényén. Sharon úgy tervezte, hogy Ozzy szépen köszönetet mond a kiadó munkatársainak a támogatásért és a munkájukért, majd a beszéd végén Ozzy elenged három fehér galambot. Na igen ám, csakhogy a Black Sabbath énekese már úgy jelent meg, hogy magába töltött egy üveg brandy-t. Ozzy-t bosszantott egy PR-os nő faggatózása, erre a beszéde végén megkérdezte: „Szeretitek az állatokat?” Majd bumm, leharapta az egyik galamb fejét, azután még egyet és a fejüket az asztalra köpte. Szerinted volt több kérdésük a sajtósoknak?
Kattints a további képekért!

leadkép: instagram

Oldalak