Meglepő, kivel mondatnák el a karácsonyi beszédet, ha II. Erzsébet királynő lebetegedne

II. Erzsébet angol királynő minden karácsonykor beszédben szól az alattvalóihoz, az elmúlt időszakban azonban egyre aggasztóbb hírek láttak napvilágot az egészségét illetően. Mi történik, ha idén nem lesz olyan állapotban, hogy közönség előtt szerepeljen? Ki helyettesíthetné a királyi családból?

Megtörhet a hagyomány?

Úgy tűnik, az angol királyi család kiapadhatatlan témát nyújt a bulvársajtónak, ez pedig kiemelten igaz az anyaországban, a brit lapok ugyanis előszeretettel cikkeznek a királynő és famíliája életének minden egyes mozzanatáról. Persze, mindez nem történhetne meg, ha nem lenne ekkora kereslet ezekre a témákra. Az utóbbi időben ráadásul egy igen komoly téma foglalkoztatja a közvéleményt, méghozzá a 95 éves II. Erzsébet királynő egészségi állapota, ami sokakban súlyos aggodalmat ébresztett.

A hírek szerint mostanra már javuló félben van az állapota, így a családi hagyományt folytatva szerettei körében ünnepelheti majd a karácsonyt Sandringhamben, a brit királyi család rajongóiban azonban az is felmerült, mi lesz akkor, ha Erzsébet királynő idén nem tudja majd elmondani szokásos karácsonyi beszédét az egészségi állapota miatt.

Ennek apropójából az Opinium Research nevű cég egy kutatást is készített, melyben többek között azt is megkérdezték a brit felnőtt lakosság tagjaitól, hogy szerintük kinek kellene december 25-én beszédet tartania, amennyiben a királynő esetleg túl beteg lenne ahhoz, hogy ezt megtegye – írta meg a Velvet az Express információira hivatkozva.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2