Szexik, mégis szinglik: íme a leghelyesebb sztárpasik, akik még nem keltek el

Meglepő, de ezek a félistenek még nőtlenek.

Nem minden a hírnév

Az új esztendő nem csak nekünk, földi halandóknak remek esély arra, hogy ránk találjon a szerelem, de a celebeknek is tökéletes alkalom, hogy végre elköteleződjenek. Talán nem is gondolnád, de akad bőven még olyan sztárpasi, aki agglegény és szabad a pálya nála – egyik-másik már régóta keresi élete párját, vannak azonban olyanok is, akik csak nemrég kerültek újra a „piacra”, miután elváltak korábbi partnereiktől vagy szimplán szakítottak barátnőjükkel. Ha kíváncsi vagy, kik azok a vonzó, egyedülálló zenészek, színészek és sportolók, akikre akár te is lecsaphatsz, lapozd át galériánkat!

A legszexibb agglegények

Mit is mondhatnánk Chris Evansről azonkívül, hogy helyes, kigyúrt, tehetséges színész és még állatbarát is? Egy kép többet ér minden szónál, azonban barátai szerint eddig még azért nem találta meg a nagy Ő-t, mert zárkózott személyiség, aki gyakran szorong is, ha komfortzónáján kívül kerül.
Kattints a további képekért!

Salma Hayek színésznő válaszolt azokra a feltételezésekere, miszerint csak a pénzéért ment hozzá milliárdos férjéhez François-Henri Pinaulthoz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak