Vecsei H. Miklós új feladatkörben próbálja ki magát: Szabados Ágit váltja

Új műsorvezetőt igazolt a legnépszerűbb magyar kulturális podcast, márciustól Vecsei H. Miklós lesz a Lapozz a 99-re! új házigazdája.

Új műsorvezetőt kap az ország legnépszerűbb kulturális podcastja

A Lapozz a 99-re! hazánk legnépszerűbb kulturális podcastja, amely könyvekről és a könyvek mögötti történetekről szól. Szabados Ági, a Lapozz a 99-re! eddigi háziasszonya Vecsei H. Miklós színész-rendezőnek adja át a képzeletbeli stafétabotot, márciustól a 28 éves színész-rendező beszélget majd a meghívott vendégekkel. Ezzel párhuzamosan a produkció zenei és vizuális arculata is megújul márciustól, a célkitűzés azonban változatlan: minél több embert a könyvek és az olvasás felé terelni.

További részletekért lapozd fel a galériánkat!

A hírt a podcast eddigi háziasszonya, Szabados Ági jelentette be a műsorban, és köszöntötte a rendhagyó, 75. epizódban új szerepkörében Vecseit. „Boldog vagyok, mert szerintem egy méltó folytatása lesz a Lapozz-nak, hogy te veszed át. Nagyon szeretem a gondolataidat!” – fogalmazott a híradósként is ismert újságíró.
Kattints a további képekért!

14 évesen mutatkozott be a tehetségkutatóban, ma pedig már 26 éves. Utánajártunk, mi történt az énekesnővel az utóbbi években.

Leadfotó: instagram.com/szabadosagi; facebook.com/hadikkavehaz

Oldalak

Szólj hozzá Te is!