Még mindig beszédproblémákkal küzd, mégis visszatért a színpadra a stroke-ból felépült Lang Györgyi

A Pa-dö-dő együttes legendás tagját november közepén rohammentővel szállították kórházba, ugyanis agyérgörcsöt kapott. Lang Györgyi szerencsére azóta felépült a betegségből, és máris visszatér a világot jelentő deszkákra. Falusi Mariann szerint barátnőjéből csodálatos mentális erő árad.

Sikeresen küzdött meg a rettenetes betegséggel

2021 novemberében sokakat villámcsapásként ért a váratlan hír: stroke-ot kapott a 64 esztendős Lang Györgyi, a Pa-dö-dő együttes ikonikus énekesnője. Az előadóművész otthonában lett rosszul, rohammentővel vitték kórházba, tisztelői pedig rögtön azt kezdték találgatni, mi történhetett évek óta gyógyíthatatlan betegségben szenvedő kedvencükkel. Szerencsére a nagynevű zenei előadó leküzdötte a szörnyű kórt, és februárban már a nyilvánosság elé is állt. Lang akkor a Fókusznak adott interjút, melyben kiemelte: állapota az utóbbi időben látványosan javul, az viszont jelenleg is zavarja, hogy nem tudja mozgatni a bal kezét, s így a tolószékkel sem tud egymaga közlekedni.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy az énekesnő kezelőorvosa az a Dr. Kamondi Anita volt, aki korábban közeli barátját és sorstársát, Kulka Jánost is segítette a gyógyulásban. A Kossuth-díjas színművész egyébként mindenben támogatja Lang Györgyit: a logopédus mellett ő az, akivel szinte minden áldott nap beszédgyakorlatokat végeznek. Ha az előadóművész elvét egy hangsúlyt, a 63 éves színészlegenda kíméletlenül kijavítja. A fáma szerint egyébként Kulka elégedett mindazzal a fejlődéssel, melyet régi barátja az utóbbi hetekben-hónapokban elért. A Pa-dö-dő együttes énekesnőjével mindemellett egy gyógytornász is foglalkozik.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak