Sztárok

Betörtek Lagzi Lajcsi birtokára a hétvégén - A zenészt meg is pofozták

Az utóbbi időben már hozzászokhattunk, hogy Lagzi Lajcsival mindig történik valami, ez pedig a mostani hétvégén sem volt másként. A zenész birtokára suhancok törtek be, rongáltak, sőt egy pofon is elcsattant. Részletek a cikkben!

Betörtek Lagzi Lajcsi birtokára

A hétvégén két suhanc tört be Lagzi Lajcsi birtokára, ahol komoly károkat okoztak. A biztonsági személyzet és a trombitás tetten érte a fiatalokat, akik megpróbáltak elfutni előlük. Amikor felszólították őket, hogy várják meg a helyszínen a rendőrséget, megjelent az apjuk, aki megpofozta a zenészt. Ettől felrepedt az orra. Lajcsi testi sértés és zsarolás miatt tett feljelentést.

"A két tetten ért fiatalember komoly károkat okozott a birtokomon, és sajnos a gyanúm a szerint nem először tették. A biztonsági feladatokat ellátó kollégával felszólítottuk az elkövetőket, hogy ne szaladjanak el, térjenek vissza a tett helyszínére, és várják meg velünk a rendőrséget" - mondta a Blikknek Galambos Lajos.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.