Lady Gaga gusztustalan volt a Super Bowl-on? Ízekre szedik az internetezők

Lady Gaga volt a 2017-es Super Bowl sztárfellépője, így napok óta téma az énekesnő előadása és megjelenése. Nagyon durván támadják az extravagáns dívát.

Lady Gaga gusztustalanul néz ki?

A 30 éves Lady Gaga fantasztikusan jól szerepelt a vasárnap esti Super Bowl Halftime Show-jában, előadása során beszólt Donald Trumpnak, majd leugrott a stadion tetejéről. Az énekesnő már nagyon régóta készült erre a 15 percre, korábban elmondta, ez élete eddigi legnagyobb dobása. Utólag nem csodálkozunk azon, hogy állandóan edzett, hiszen ezt a koreográfiát másképpen nem is bírta volna szusszal. Vannak azonban olyanok, akiknek semmi sem elég jó, ők azok a trollok, akik azonnal támadásba lendültek az interneten. Sokan arról kezdtek beszélni, milyen ciki volt Lady Gaga hasa a fellépőruhában, hiszen látszott, hogy van rajta egy kis fölösleg. Ezután pedig a combjait kezdték kritizálni. Volt, aki egyenesen azt írta neki, gusztustalan látványt nyújtott. A popdívához eljutott a hír, hogy az előadása helyett a testéről beszél mindenki, erre pedig az Instagram-oldalán reagált.

"Hallottam, hogy téma a testem. Nos, én büszke vagyok a testemre és neked is annak kéne lenned a sajátodra. Mindegy ki vagy és mit csinálsz. Millió okot tudok mondani arra, miért ne hasonlítsd magad másokhoz a sikerért. Csak légy önmagad, könyörtelenül önmagad. Ezt csinálják a bajnokok. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott. Szeretlek titeket srácok!" - írta Lady Gaga.

Fotó: grazia.fr

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!