Sztárok

Megszólalt G.w.M. a születendő gyermekéről: így reagált a rapper, amikor megtudta, hogy Kulcsár Edina állapotos

Kulcsár Edina harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, a kisbaba édesapja pedig nem más, mint G.w.M, polgári nevén Varga Márk. A rapper a minap a TV2 stúdiójában mesélte el, hogyan reagált amikor megtudta: szerelme várandós.

Jön a baba

Nem várt fordulat teszi még izgalmasabbá a Dancing with the Stars harmadik évadát: mint megírtuk, Kulcsár Edina harmadik gyermekével várandós, így bármennyire is szeretett volna a táncparketten bizonyítani, visszalép a versenyzéstől, a kismama helyét pedig nem más, mint Berki Mazsi veszi át a TV2 táncos showműsorában. "Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba. Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek" – nyilatkozta nemrég a korábbi szépségkirálynő, aki szerda délelőtt párjával, G.w.M-mel adott interjút a Mokka stúdiójában.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.