Sztárok

Hazugságvizsgálóra kötöttük Kulcsár Edinát: az egykori szépségkirálynő őszintén beszélt magánéletéről - előzetes

A 20 perc őszintén című műsorunk második évaddal debütál április 12-én. Mint a legutóbbi évadban, most is a legismertebb magyar sztárokkal beszélget majd Kraszkó Zita, a Femcafe főszerkesztője.

20 perc őszintén Kulcsár Edinával

Április 12-én indul a 20 perc őszintén második évada, amelynek első vendége Kulcsár Edina lesz. Sorozatunkban a sztárokat hazugságvizsgálóra kötjük, majd ezután megkapják a kielemzést, amikor is fény derül az igazságra. Az új epizódokban Mucsi Zoltánnal, Gáspár Lacival, Oroszlán Szonjával és Szabó Simonnal is beszélgetünk.

Nagyot fordult a világ Kulcsár Edinával az elmúlt időszakban. Az egykori szépségkirálynő és férje, Csuti kapcsolata zátonyra futott, de Edina életébe hamar betoppant az új szerelem G.w.M, a magyar rapper személyében. A sztár munkájában és vállalkozásában is nagy sikereket ér el, emellett debütált az első dalával, amely az Egyetlen szó címet kapta.

Nézd meg az előzetest itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FoxPost: környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.