Erős pletykát hárítottak el Kulcsár Edinával és G.w.M-el kapcsolatban

G.w.M és Kulcsár Edina sokszor szoktak valami pletyka kereszttüzébe kerülni. Ezt viszont mindenképpen helyre kellett tenni, hogy a rajongók ne aggódjanak tovább.

Vajon mi lehet a kapcsolatukban, amit a rajongók nem látnak?

Nagyot robbant a hír, hogy Kulcsár Edina újra babát vár. Az egykori szépségkirálynő sajtóhírek szerint a harmadik hónapban jár. Az biztos, hogy egyre nagyobb a pocakja, amit alaposan rejtegetnie kellett a nyilvánosság előtt.

Ezt ügyesen csinálta, mivel végül G.w.M jelentette be az Instagram oldalán, hogy érkezik a második közös gyermekük.

„Amaránál az asztalon hagytam a terhességi tesztet, és Márk megtalálta. Most pedig úgy tudta meg, hogy a pozitív csíkok láttán egyszerre kezdtem el hangosan sírni és nevetni. Annyira megijedt, hogy valami baj van, hogy utánam szaladt a fürdőbe” – idézte a Blikk az anyukát, aki a Story magazinnak mesélte el, hogyan derült ki az újabb baba érkezése.

Azonban több erős pletyka is keringett arról, hogy G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata a szakadék szélén táncol. A galériánkból kiderül, hogy ezt miképp sikerült tisztázni.

G.w.M és Kulcsár Edina első közös gyereke tavaly tavasszal született meg. A páros egy kislányt üdvözölhetett a friss családtagok között, akit Amarának neveztek el. Az is biztos, hogy Amara egy öcsikét fog kapni maga mellé.
Kattints a további képekért!

Kulcsár Edina és G.w.M is már nagyon várja, hogy megérkezzen a második közös gyermekük. Amara hamarosan kap egy kistestvért.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!