Kristen Stewart legújabb szerepében teljesen átváltozott Diana hercegnővé

Te jó ég! Kristen Stewart egy új filmszerep kedvéért a felismeretetlenségig átváltozott: tökéletesen hasonlít Diana hercegnőre!

Még mi sem ismernénk meg a színésznőt

Köztudott, hogy Kristen Stewart igazi kaméleon és szereti a szakmai kihívásokat: volt már vámpír az Alkonyatban, akciósztár a 2019-es Charlie angyalaiban, de katonát és hófehér királynőt is alakított már korábbi filmjeiben.

Legújabb mozija, a Spencer idén ősszel kerül a mozikba és azt a három napot dolgozza fel az 1996-os évben, míg Diana hercegnő eldönti, hogy elválik-e Károly hercegtől. És hogy milyen fontos dolgok is történhettek abban a pár napban? Azt csak a filmből fogjuk megtudni, amit 2021 őszén fognak bemutatni a mozik - az azonban biztos, hogy jó sok érdekességre fog fény derülni: a készítők ugyanis igazi nagy leleplező botrányfilmet kívánnak készíteni a királyi családról, melynek ők biztosan nem fognak örülni! Mint tudjuk, Diana hercegnő és Károly herceg, az egykori legendás pár 11 évnyi házasság után 1992-ben külön utakon folytatta tovább, néhány évvel később, 1996-ban pedig végleg el is váltak egymástól.

A különösen izgalmasnak ígérkező önéletrajzi film forgatásakor a 30 éves Kristen Stewartnak teljesen át kellett alakulnia ahhoz, hogy hitelesen jelenítse meg karakterét, Diana hercegnőt: többek között levágatta és befestette a haját, de hosszasan tanulmányozta a hercegnő mimikáját és mozdulatait is, ahogyan logopédushoz is járt a tökéletes brit akcentus elsajátításának érdekében.

Kíváncsi vagy arra, hogyan fest Kristen Stewart Diana hercegnőként? A következő oldalon megmutatjuk!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2