Szinte senki nem jön rá, ki van a fotón, pedig az egész világ rajong érte

Izgalmas rejtvényt hoztunk, ez alkalommal egy tündéri kislányról kell kitalálni, hogy ki is ő? Annyit elárulhatunk, hogy biztos, hogy hallottad már a nevét.

Kitalálod, ki van a fotón?

Gyönyörű szemek, tündéri vigyor és hatalmas hajzuhatag. Ugyan utóbbit ma már máshogyan hordja, az első kettő ugyanúgy jellemző rá.

A világsztár Kaliforniában született egy jógaoktató és egy operatőr gyermekeként, két féltestvére van. Szülei kétéves korában váltak el, ő pedig tinikorának nagy részét egy katolikus lányiskolában töltötte, ott ismerkedett meg a színészettel.

Édesapja volt az Egy rém rendes család fővilágosítója, így sok időt töltött a sorozat forgatásán, nem meglepő, hogy színésznő szeretett volna lenni.

Gyerekkorától kezdve fontosnak tartotta, hogy a társadalmat érintő egészen kicsi problémákra is megoldást találjon, így már kamaszként is több alkalommal szerepelt a tévében.

Két diplomát szerzett, az egyiket színész, a másikat pedig nemzetközi kapcsolatok szakon. Szakmai gyakorlatát a Buenos Aires-i Amerikai Nagykövetségen töltötte.

Korábban is volt már házas, ám a producer párjával úgy döntöttek, jobb, ha elválnak útjaik. Most második férjével él együtt, gyermekük is született.

Elég segítséget adtunk, hogy kitaláld, ki ő?

Lapozz a megoldásért!

Oldalak

  • 1
  • 2