Mindenki elolvadt Krausz Gábor friss képeitől, pedig ezeken nem Mikes Annával szerepel

Mikes Anna és Krausz Gábor pont megszöktek kicsit a világ elől. A friss fotókon azonban a sztárséf mosolya, és a kislánya került reflektorfénybe.

Hannaróza nagyon sokat nőtt

Nemrég ismét interjút adott Tóth Gabi, aki Lékai-Kiss Ramónával ült le őszintén beszélgetni. A műsorvezető rákérdezett, hogy pontosan miért lett vége a kapcsolatuknak Krausz Gáborral, de ebbe nem akart belemenni.

Az persze nincsen kizárva, hogy később egy könyvben rántja majd le a leplet az egészről. Azt megerősítette, hogy megcsalás nincs a történetben, egészen más miatt siklott ki a házasságuk.

Krausz Gábor és Tóth Gabi újra boldog, de ehhez egy másik ember kellett melléjük. A galériánkban megmutatjuk, hogyan alakulnak most a sztárséf mindennapjai.

A rajongók egyetértenek abban, hogy Krausz Gábor szabályosan kivirult Mikes Anna mellett. Anno rengetegen szurkoltak is annak, hogy a Dancing with the Stars megnyerése után összejöjjenek, és ez meg is történt.
Kattints a további képekért!

Lékai-Kiss Ramóna arra is rákérdezett az új műsorában, hogy pontosan miért döntött úgy az énekesnő, hogy csak a válás lehet a megoldás.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...