Szomorú, mit kell elviselnie Hevesi Krisztának - A karrierjére is hatással van

Idén Dr. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus is elismerésben részesült a Joy Social Media Award díjátadó gálán. Kriszta szexuális témában gyárt edukatív tartalmakat, melyek kortól függetlenül bárkinek hasznosak lehetnek.

Szinte minden tartalmát letiltják

Kriszta helyzete nem egyszerű, a szexuális témákat ugyanis nagyon nehéz úgy feldolgozni, hogy átmenjenek a különféle közösségi média platformok szűrőin. Ennek ellenére fontosnak tartja hangsúlyozni, milyen óriási szükség is van a szexualitást érintő edukatív tartalmakra, hiszen ez is az életünk része, ezért elengedhetetlen foglalkozni vele mind pszichológiai, mind pedig testi tekintetben. Bár Kriszta nem sokat tehet annak érdekében, hogy tartalmainak többsége ne kerüljön letiltásra, mégis óriási követőtábort tudhat magáénak, akik láthatóan szintén nagyon szükségesnek tartják a szakértő videóit, ezúttal ugyanis ő is a díjazottak közé került, méghozzá a #Lélekmentő kategóriában. A teljes interjúért nézd meg a videót!

Leadfotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...