Pasijával bálozott Katie Holmes és Tom Cruise lánya: Suri nagyon szép volt a szalagavatóján

Repül az idő: az egykori sztárpár, Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves, és most elérkezett ahhoz a pillanathoz, ami minden középiskolás életében mérföldkőnek számít – ez pedig nem más, mint a szalagavató.

Volt mit megünnepelni

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri már rég nem az a bájos kislány, ahogyan arra a legtöbben emlékeznek, hanem egy kecses fiatal felnőtt, aki rengeteget örökölt édesanyja szépségéből. Noha a genetika tekintetében valóban szerencsésnek mondhatja magát, gyerekkora a hatalmas vagyon ellenére sem volt tökéletes, ugyanis édesapjával egyáltalán nem volt szoros a kapcsolata az elmúlt években, sőt a helyzet mostanra odáig eszkalálódott, hogy egyáltalán nem beszélnek egymással. A színész nem is látta gyermekét a szalagavatós ruhájában, pedig bizonyára büszke lett volna Surira, aki szerelmével együtt élvezte a végzős bált. Galériánkban megmutatjuk, milyen csinos volt a 18 éves sztárcsemete:

Egyre jobban hasonlít elbűvölő édesanyjára Suri Cruise, aki a napokban jeles eseményt ünnepelt: befejezte a középiskolát, melynek megkoronázása a végzős bál volt.
Kattints a további képekért!

Tom Cruise magánélete többször is nagy visszhangot kapott már a sajtóban, gyermekeihez fűződő viszonya is gyakran kerül reflektorfénybe.

Leadfotó: Kevin Winter/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.