Így látja most Tóth Andi: Ekkor térne vissza az énekléshez

Tóth Andi már másodjára vehetett át díjat a Joy Social Media Awardon. Míg tavaly a #Hallgasshazait kategória nyertese lett, ezúttal egy igazi mérföldkő miatt részesült az elismerésben.

Az elmúlt 10 év megkoronázása

Andi pontosan 10 évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktort, mely több szempontból is óriási dolognak számított, ő volt ugyanis a verseny történelmének első női és egyben legfiatalabb győztese, hiszen mindössze 15 éves volt akkor. Az elmúlt 10 évben Andi rengeteget fejlődött, ezt pedig most egy újabb díj is megkoronázta. Bár azóta már visszavonult az énekléstől, nem tartja kizártnak, hogy a jövőben valamikor majd újra színpadra lép. Jelenleg viszont teljesen más jellegű projektek foglalják le, a Youtube-on elindította saját főzőműsorát, egy divatmárkával is büszkélkedhet, valamint újból elkezdett boxolni. A teljes interjúért kattints a videóra!

Egy biztos: Andi bebizonyította, hogy nem csupán méregdrága ruhakölteményben lehet megjelenni egy díjátadó gálán, ugyanis egy olcsóbb darabban is éppoly szexi lehet valaki.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.