Cristiano Ronaldo elképesztő dolgot tett meg a rajongók miatt

Cristiano Ronaldo továbbra is igazi világsztár, de a legfontosabb, hogy még mindig a maximumot akarja kihozni magából a pályán.

A portugálok ott van vannak az Eb nagy esélyesei között

Ronaldo közvetlenül a németországi torna előtt úgy fogalmazott, nincs sok éve hátra a futballból, minden pillanatot élvezni akar.

Jelenleg a portugálokat is esélyesnek látják a végső győzelemre a szakértők. A legutóbbi meccsüket a csehek ellen 2-1-re nyerték meg, bár a mindent eldöntő találat csak a 92. percben született meg.

Sokan megjegyezték, hogy ebben a pillanatban Ronaldo elég gusztustalanul viselkedett a csehekkel. Előbb a földre kerülő Jindrich Stanek kapusnak szólt oda, majd Petr Sevciknek is odakiabált valamit.

A rajongóival persze általában mindig kedves. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit tett meg értük!

Sokan rajonganak érte, néhányan utálják, de tény, hogy Cristiano Ronaldo az egyik legnépszerűbb játékos a labdarúgó Európa-bajnokságon.
Kattints a további képekért!

Sajnos a Németország – Magyarország meccsen alulmaradtunk a házigazdával szemben, de a játékosok derekasan küzdöttek, a szurkolók pedig 12-ik emberként voltak végig a csapat mögött.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.