Hoppá: Krausz Gábor ezzel a nővel költözött össze, működik is köztük a kémia

Krausz Gábor most minden idejét ezzel a nővel tölti.

Tóth Gabi egykori kedvesét egy örökmozgó lány mozgatja

Igazán felforgatta az internetet Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Bár ugye kérték az elején, hogy a sajtó hagyja őket békén, de mind a ketten jól tudták, hogy ez nem fog megtörténni. Tóth Gabi és Krausz Gábor is hírességek, a magánéletük sokszor a nyilvánosság előtt zajlott, ráadásul az emberek a szakításuk minden egyes apró részletéről tudni akartak.

Úgy néz ki ez az egész kezd lecsengeni, és az embereket már nem igazán érdekli, mi volt Tóth Gabi és Krausz Gábor múltjában, inkább arra koncentrálnak, mi lesz a jövőjükben. Nos, Krausz Gábor egészen biztosan a karrierjére koncentrál, na meg arra, hogy minél nagyobb sikereket érjen el.

Azonban, hogy a siker miatt kivel költözött össze, az a galériánkból kiderül!

Ugyebár a Dancing With The Stars műsorában Krausz Gábor partnere a csodálatos Mikes Anna. A mesterdiplomás tánctanár igyekszik is kihozni a sztárséfből a maximumot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.