Ez történt Matthew Perry halála előtt - az egyik színész merészen őszinte volt

Matthew Perry egy kétszer Oscar-díjas színésszel futott össze, mielőtt meghalt volna.

Szerinte nem volt meglepő, hogy a Jóbarátok sztárja elhunyt

Sajnos Matthew Perry 2023. október 28-án, 54 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában. A halálának pontos okát még nem tudni, de a rendőrség szerint nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot.

A színész korábban küzdött drog- és alkoholfüggőséggel, de az első vizsgálatok szerint nem volt fentanil vagy metamfetamin a vérében. További teszteket is végeznek, hogy kiderüljön, volt-e más illegális drog a szervezetében, illetve hogy a vényköteles gyógyszerek káros dózisa szerepet játszhatott-e ebben az egészben, de ezekre az eredményekre még bőven várni kell.

Matthew Perry halála egy nagy veszteség a világ számára, hiszen ő volt az egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb Jóbarátok karakter, aki valóban barátnak sem volt utolsó.

Perry a halála előtt az egyik pályatársával találkozott, aki kendőzetlen őszinteséggel mesélt el mindent, ami kiderül a galériánkból.

A Jóbarátok sztárja a halála előtt nem sokkal összefutott a Los Angeles-i repülőtéren egy pályatársával, aki megdicsérte, hogy így meg tudott nyílni mindenki előtt a könyvével. Bár magát a kötetet nem olvasta, de interjúkat látott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.