Korda György és Balázs Klári hatalmas durranásra készül, és már nem kell rá sokat várni

Tudjuk nagyon jól, hogy Korda György illetve Balázs Klári ennyi idősen sem tud lassítani.

A sztárpáros hamarosan visszatér a képernyőre

Korda György jövő januárban lesz 85 éves, de hát olyan, mint Mick Jagger, egyszerűen ennyi évesen is vonzza őt a színpad. Ezt egy Arénás koncerttel készülnek majd megünnepelni májusban, természetesen Balázs Klárival karöltve.

A Fonogram Életműdíjas sztárpártól olyan slágereket hallhatunk majd, mint a Reptér, a Lady N, a Mamma Maria, vagy az 1958-ban született első nagy sláger, a Szeretni kell! A páros sok-sok éve ugyanazzal a fénnyel ragyog álló csillagként, ennek ékes tanúbizonysága, hogy 2023 tavaszán a fiatalok kedvenc szabadtéri koncert helyszínén, a Budapest Parkban is teltház előtt lépetek fel Balázs Klárival, ahol több mint tízezer rajongóval buliztak együtt.

A hamarosan 85 éves Korda György továbbra is példát mutat stílusból, eleganciából és alázatból, szóval még mindig óriási tisztelet övezi korosztálytól függetlenül. Ha ez nem lenne elég, Korda György és Balázs Klári hamarosan visszatér a képernyőre, de hogy melyik műsorban, az a galériából kiderül.

Persze nem lesznek egyedül, mert Korda György és a párja mellé érkezik Feke Pál, Janza Kata, Frenreisz Károly, valamint Nagy Bogi, akik ismét csinálni akarják a fesztivált!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Cseke Csilla/MTI/MTVA

Oldalak

Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.