Krasznai Tünde felhagy az énekléssel?

Humor leckéket vesz Krasznai Tünde Orosz Györgytől, a Showder Klub humoristájától. Az énekesnő rajongóinak azonban nem kell megijedni, Tünde nem hagy fel az énekléssel. A megszerzett tudást a koncertjein, a dalok között szeretné hasznosítani.

Felhagy az énekléssel?

A két debreceni a közelmúltban talált egymásra, egy fővárosi rendezvényen találkoztak, ahol Orosz Gyurinak feltűnt, hogy a bársonyos hangú énekesnő a dalok között kicsit elveszett a színpadon. Azonnal felajánlotta Tündének, segít a szöveges részek megszerkesztésében. A nem mindennapi továbbképzésre színpadon, közönség előtt került sor, a Púder Színházban.

Krasznai első stand-up előadásán az X-Faktorban szerzett élményeiről beszélt, majd hamar leszögezte: „ A komédia nem nekem való, nagyon nehéz műfaj ez, sokkal nehezebb, mint gondoltam. Nagyon szívesen hallgatom, jól szórakoztam, de maradok az éneklésnél.” A döntést Orosz Gyuri természetesen tiszteletben tartja, aki hozzátette: „Nagyon szívesen elmennék egy Krasznai Tünde koncertre, szeretem, ahogy énekel. Jobban, mint ahogy sztorizik.” A színpadi élcelődést persze az énekesnő sem úszta meg, mint ahogy a comedy est eddigi celeb vendégei sem, de a humorista elárulta, Tünde vette a legjobban a poénokat.

Nézd meg a videót a következő oldalon!

Fotó: Femcafe - Bertalan Ádám

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!