Sztárok

Kovács Patrícia 10 év után visszatért a Vígszínházba

Vendégművészként készül a Bella Figura című darab bemutatójára, de a képernyőn is újra láthatjuk a színésznőt.

"Nagyon furcsa maszkban próbálni és nézők nélkül játszani"

Kovács Patrícia nem tagadja, hogy eleinte élvezte a karantént, a vírus előtt ugyanis nagyon intenzív életet élt: havonta 20-25 előadása volt, közben folyamatosan forgatott, a teljesítőképessége határán járt. A tavalyi nyár azonban fordulópontot hozott az életébe, szigorú szabályok és folyamatos tesztelés mellett elkezdte forgatni a Szia, Életem! című filmet, majd az első nagyszabású színházas streaming-szolgáltatás, a Színház TV házi asszonyaként kezdett dolgozni.

Saját véleménye szerint az online előadások egyre népszerűbbek, éppen ezért örült, hogy így legalább tudnak tartani egy stream bemutatót a Vígszínházban, ahová vendégnek meghívták a Figura Bella című Yasmina Reza darabba. A színésznőt a premier kapcsán kérdeztük, aki őszintén mesélt a vírushelyzet személyes és színházi kihívásairól, valamint elárulta azt is, milyen nagy feladatot kapott az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi televíziónál.

"Vegyes érzéseim vannak. Egyfelől örülök, hogy dolgozhatunk, de még mindig nagyon furcsa maszkban próbálni és nézők nélkül játszani. Szerencsére a saját tapasztalataim azt mutatják, hogy a közönség nyitott a streaming előadásokra. Itthon is sikeres, de a határainkon túl élő magyarok is érdeklődők" - kezdi Patrícia, akinek két premierje is lesz az elkövetkezendő egy hétben.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: Vígszínház / Dömölky Dániel

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.