Korda György és Balázs Klári kikészült: nem bírják tovább, bíróságra mennek

Rengetegen rajonganak Magyarország kedvenc énekes házaspárjáért, Korda György és Balázs Klári azonban nem élvezheti felhőtlenül a sikert és az elismerést, köszönhetően egy illegális csoport tevékenységének.

Illegálisan kereskednek a koncertvideóikkal

A hírnév sokszor nem csak a pénzzel, a népszerűséggel és a kedves rajongókkal jár együtt, néha ugyanis előkerülnek olyanok, akik mások hátán felkapaszkodva próbálnak egyről a kettőre jutni. Ezzel a problémával áll most szemben Korda György és Balázs Klári is, akiknek majdnem minden koncertjét videóra rögzíti, a felvételeket pedig pénzért árulja egy ismeretlen csoport. A házaspár ismert a béketűréséről és arról, hogy igyekszik elkerülni a konfliktusokat, ám bizonyos esetek mellett már ők sem mehetnek el szó nélkül. Balázs Klári a napokban írta le a követőinek a részleteket a hivatalos Facebook oldalán: az énekesnő kifejtette, hogy egy bizonyos csoport csak azért jár el szinte minden egyes fellépésükre, hogy utána a házaspár nevével visszaélve becsapják a rajongókat.

„Kedves Rajongóink! Tudomásunkra jutott,hogy minden koncertünket videóra vesznek és DVD vagy egyéb formában értékesítik! Egy bizonyos csoport rendszeresen jár emiatt a koncertjeinkre.Természetesen ez nem csak ránk nézve jogsértő,hanem az Artisjus Jogvédő Irodának is el kell majd számolniuk és az EJI Előadói Jogvédő Irodának is jogdíjat kell fizetniük minden dal után. Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásároltak nálunk ne reklamáljanak!” – olvasható a bejegyzésében. Nem csoda hát, hogy a házaspár feldúlt és kikészült: most komoly lépésre szánták el magukat, hiszen tudják, muszáj megvédeniük magukat.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak