Koncz Zsuzsán nem fog az idő! A hetedek X után is gyönyörű - Fotók

Az énekesnő ma ünnepli 74. születésnapját, de ezt nem mondaná meg róla senki.

Az egész világot bejárta dalaival

Koncz Zsuzsa a magyar beat-, pop- és rockzene egyik meghatározó egyénisége, akinek 98 magyarországi és 24 külföldi önálló lemeze jelent meg. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművészt elsősorban verslemezei és politikai tartalmú dalai tették ismertté. Az egész világot bejárta, koncertezett Németországban, Franciaországban, valamint a Szovjetunióban, Lengyelországban, Romániában és az Amerikai Egyesült Államokban. Fesztiválokon énekelt Brazíliában, Japánban, Kubában és Finnországban. Itthon is nagy sikert aratott szuggesztyv előadásmódjával és összetéveszthetetlen hangjával.

A bájos slágergyáros

Az énekesnő éppen a mai napon ünnepli 74. születésnapját, de úgy tűnik, az idő egyáltalán nem fog rajta. Éppoly bájos és természetes maradt a szépsége, mint huszonévesen, amikor feltűnt a Ki mit tud? színpadán.

A televíziós szereplést követően Koncz Zsuzsát sorra keresték fel a korszak legnagyobb zenekarai, így került be az Omega az Illés és a Metro együtteshez. A „Szőke Anni balladája”, a „Mr. Alkohol” és az „Ez az a ház” című slágerek énekesnője nem kopott el a showbiznisz sokszor kíméletlen világában. A mai napig aktív, telt házas koncerteket ad és ragyogóbb formában van, mint valaha.

Lapozz, mutatjuk a művésznő friss fotóit!

Fotó: Fortepan / Hunyady József

Oldalak

  • 1
  • 2