Sztárok

Koncz Zsuzsa évtizedes titka: tonnaszámra kapott szitkozódó leveleket a népszerű énekesnő

Koncz Zsuzsa hazánk egyik legkedveltebb énekesnője, aki hat évtizede van a pályán. A Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas popdívát rengetegen imádják hazánkban, eleinte azonban nem volt mindenki jó véleménnyel róla.

76 éves lett

Koncz Zsuzsa 1946. március 7-én látta meg a napvilágot Pélyben, s mindössze 15 éves volt, amikor rálépett a siker felé vezető útra. Pályafutása a Magyar Televízió által meghirdetett első Ki mit tud? című vetélkedőn indult, ahol gimnáziumi osztálytársnőjével, Gergely Ágival közösen lépett fel, s akkora sikert arattak, hogy második helyezettként kerültek ki a versenyből. Néhány évvel később főszerepet kapott Banovich Tamás Ezek a fiatalok című filmjében, a hetvenes évekre pedig már az egyik legnépszerűbb előadóművészeként sorra jelentek meg az albumai. Az immáron 76 éves énekesnőért mind a mai napig egy ország rajong, pedig volt idő, amikor sokan kemény kritikával illették őt – sőt, egyesek szemében igazi közellenségnek számított. Részletek a galériában!

Koncz Zsuzsát derékig érő, fekete hajjal ismerte meg a közönség, ez volt a védjegye. Sok nő irigyelte a bájos arcát, a divatos megjelenését és a karcsú alakját, a férfiak pedig egyenesen bolondultak érte, ám bizonyos személyek pont azért kritizálták, mert túl csábító volt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI/ Mohai Balázs

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok