Sztárok

Nem tud megállni a hízásban az egykor csodaszép hollywoodi színésznő, végzetesen eltorzult a teste - Fotók

Bridget Fonda impozáns színészdinasztiába született, egy idő után azonban mégis felhagyott a mesterséggel, melynek révén több családtagja is szupersztárrá vált. Húsz évvel ezelőtt távolodott el a rivaldafénytől, és úgy látszik, kényelmesen belesüppedt a civil életbe: rengeteg kilót felszedett, mióta utoljára láttuk.

A sztárcsemete, aki nem kért Hollywood cukorhabos zsizsegéséből

Különös színészkarrier Bridget Fondáé: az 1964-es születésű színésznőnek minden adottsága megvolt hozzá, hogy Hollywood igazi állócsillaga legyen, ő azonban - mint utóbb kiderült - mégsem kért a fantasztikus lehetőségből. Pedig már nagyapja, az Oscar-díjas Henry Fonda is igencsak magas fokon űzte a színészmesterséget. Nem csoda, hogy az álomgyár miliője Bridget édesapját, Peter Fondát is megfertőzte: ő a Szelíd motorosokkal, a hatvanas évek egyik legismertebb és legnagyobb hatású amerikai kultuszfilmjével robbant be a köztudatba. Ilyen előzmények után egyáltalán nem meglepetés, hogy az ifjú Bridget Fonda számára meglehetősen könnyen nyíltak meg Hollywood kapui: 26 évesen már A Keresztapa harmadik részében szerepelt Al Pacino és Andy Garcia partnereként, 1992-ben pedig az Egyedülálló nő megosztaná című thrillerrel dobbantott nagyot. Később A bérgyilkosnő, A kis Buddha, A sötétség serege és a Promenád a gyönyörbe című filmekben láthatta a közönség, a Minden gyanú felettben ismét Al Pacinóval játszott, a Jackie Brownban Robert De Niro és Samuel L. Jackson oldalán sziporkázhatott, de a Szimpla ügyben, A szörnyben és az Angyali melóban is felbukkant az ezredforduló tájékán. Hiába a csillogó sikerek, 2002-ben mégis hátat fordított a szakmának, egy évvel később pedig összeházasodott Danny Elfman zeneszerzővel. 2005-ben a sztárpárnak közös gyermeke is született, Fonda azonban szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Húsz év alatt rengeteget változott a kilencvenes évek ifjú, feltörekvő mozicsillaga.

Lapozd fel galériánkat: megtudhatod, hogyan néz ki napjainkban Bridget Fonda!

Húszas-harmincas éveiben a színésznő még a végzet asszonyaként pózolt a vásznon, és szinte minden egyes filmbemutatója eseményszámba ment.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színésznő a kilencvenes években kötött ki a ma már 54 esztendős modell karjaiban, aki más hírességek ágyában is megfordult: egy időben például Madonna "szexrabszolgájaként" is emlegették.

Leadfotó: Diane Freed / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.