Sztárok

Egybe akart kelni azonos nemű szerelmével Angelina Jolie: ez a nő csavarta el a világsztár fejét

Az Oscar-díjas színésznő a kilencvenes években kötött ki a ma már 54 esztendős modell karjaiban, aki más hírességek ágyában is megfordult: egy időben például Madonna "szexrabszolgájaként" is emlegették.

Szerelem első látásra

Angelina Jolie szerelmi élete meglehetősen viharosan alakult, mielőtt lehorgonyzott volna legismertebb partnere, az Oscar-díjas Brad Pitt mellett. Kettejüket sokan csak a megtestesült hollywoodi álompárként emlegették, de románcuk a 2010-es évek második felében kihűlt, és végül minden idők egyik legdrágább, sőt legnagyobb botrányt kavart válása lett az övék. Sokan talán mindmáig nem tudják, hogy Jolie ujjára kétszer is gyűrűt húztak, mielőtt Pitt és ő egybekeltek volna: 1996 és 2000 között Johnny Lee Miller, 2000 és 2003 között pedig Billy Bob Thornton felesége volt. Ez persze még nem volna akkora meglepetés, de Jolie igazán érdekes "szerelmi vargabetűt" tett, miközben még Johnny Lee Millerrel osztotta meg az ágyát: románcba keveredett egy ma már 54 esztendős modellel, Jenny Shimizu-val.

A humanitárius tevékenységéről is ismert színésznő és Shimizu a kilencvenes évek második felében, Kis tüzek (Foxfire) című közös filmjük forgatásán találkozott először, és Jolie visszaemlékezései szerint azonnal izzott köztük a levegő. Az Oscar-díjas világsztár később úgy fogalmazott: sorsszerű találkozásuk szerelem volt első látásra. Miként az imént már utaltunk rá, Jolie férjezett asszonyként zuhant Shimizu karjaiba, a Mr. és Mrs. Smith sztárja azonban egy későbbi interjú során kerek perec kijelentette: "Valószínűleg elvettem volna [Jenny-t], ha nem lettem volna már eleve házas."

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.