Köllő Babett őszintén vallott: házassága majdnem teljesen tönkrement, külön alszanak férjével

Köllő Babett és férje, Szabó András immáron 13 éve élnek együtt boldog házasságban, azonban természetesen az ő életükben is voltak hullámvölgyek, amiről a színésznő most őszintén vallott a HOT! Magazinnak.

Sosem hallott részletek derültek ki házasságáról

Köllő Babettet és férjét, Andrást az ország a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerte meg az ország, pedig Babett már előtte is népszerű színésznőnek számított. A 42 éves Babetten akkor mindenki megbotránkozott, hiszen párja 21 évvel idősebb nála – márpedig ők ketten bebizonyították, hogy a kor csak egy szám, ami egyáltalán nem számít, hiszen immáron 13 éve élnek boldog házasságban, kapcsolatukat pedig csak egy valami ingatta meg a hosszú évek során, amiről a Sztárban sztár leszek! zsűritagja most őszintén vallott a magazinnak egy mélyinterjúban, amiből kiderült, számukra nem vált be a közös hálószoba, így Andrással már évek óta külön alszanak. Galériánkban eláruljuk a további részleteket is!

Köllő Babett elmondása szerint férjével szinte minden éjszakát külön töltenek, több okból kifolyólag: a színésznő András helyett 11 éves lányával, Millával alszik, ugyanis nekik ez vált be. Elárulta, hogy amikor lányuk osztálykiránduláson volt, újra megpróbálták az együtt alvást, de András hajnalban már a saját szobájában tévézett – Babett szerint ez így van jól, hiszen úgy gondolja, a házaséletnek nem feltétele a közös hálószoba, nem is szeret kiskifliben aludni, ahogy nem mászkál meztelenül sem otthon, ugyanis úgy gondolja, a teljes kitárulkozás esetén elvész a varázs.
Kattints a további képekért!

Onyutha Judit hízásának hátterében több szomorú tényező is közrejátszott, a 47 éves időjós most azonban jobban érzi magát a bőrében, mint valaha, mi pedig irigykedünk, micsoda alakja van!

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak