Sztárok

Köcse György kitálalt: a profi táncos megtörte a csendet, elárulta, miért váltak el Stana Alexandrával valójában

Hónapok óta mindenki arra kíváncsi, vajon miért vált el Stana Alexandra és Köcse György alig öt hónapnyi házasság után – eddig csak Stana verzióját hallhattuk a dologról, most azonban végre megtört a jég, és Köcse György is nyilatkozott a szakítás okairól.

Vajon mi az igazság?

A Dancing with the Stars két profi táncosa álomesküvőjük után öt hónappal döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják életüket – azóta kiderült, hogy Stana Alexandra már Meggyes Dáviddal, Horváth Gréta exével alkot egy párt, Köcse György azonban egészen idáig nem nyilatkozott arról, miért futott ilyen hamar zátonyra Alexandrával a házasságuk. Pedig olyan szépen indult minden: György a műsor alatt kérte meg szerelme kezét, tavaly júniusban pedig össze is kötötték az életüket egy szűk családi körben megtartott ceremónia keretein belül. A lakodalomra aztán augusztus 20-án került sor a szabolcsi Biriben található romantikus Le Til Kúriában – ám utólag aztán kiderült, mindez csupán látszat volt, ugyanis a táncosok kapcsolata már a boldogító igen előtt válságba került, problémáikat azonban mindenki előtt titkolták. A váratlan bejelentés után, miszerint elváltak, mindenki Árpa Attilát kezdte el hibáztatni: a színészt azzal gyanúsították, hogy a Dancing with the Stars alatt elcsavarta Stana fejét, és több is kialakult kettőjük közt, mint munkakapcsolat. Árpa azonban tagadta a vádakat, és hamar tiszta vizet öntött a pohárba: elmondása szerint Alexandrával csupán szoros barátság alakult ki a műsor alatt, semmi több. Nemrégiben aztán kiderült, hogy a gyönyörű táncosnő Horváth Gréta exével, Meggyes Dáviddal alkot egy párt – ekkor újabb pletykák kaptak szárnyra, miszerint nem Attila, hanem Dávid lehetett az oka annak, hogy Köcse és Stana elváltak. Egészen idáig György csendben maradt, nem nyilatkozott egy lapnak sem, most azonban a Story Magazin kedvéért elárulta, mi áll valójában a hirtelen jött válás mögött.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta szakítása kapcsán felmerült, hogy egy harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolatuk: mint kiderült, a pletykák, miszerint Dávid megcsalta Grétát, igaznak bizonyultak, azóta pedig az is napvilágot látott, hogy az Ázsia Expressz című műsorban szereplő üzletember új kedvese nem más, mint a gyönyörű Stana Alexandra.
Kattints a további képekért!

Lassan nincs olyan magyar sztárpár, akikkel kapcsolatban idén ne merült volna fel a sajtóban a szakítás kérdése: most Janza Katán és Pesák Ádámon volt a sor, róluk terjesztik, hogy már nincsenek együtt. Vajon ez tényleg igaz, vagy csak alaptalan kitaláció az egész?

Leadfotó: Instagram/kocsegyorgy

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.