Sztárok

Ebben a műsorban tér vissza a képernyőre Kiss Ramóna

A Dancing with the Stars műsorvezetője egy közismert produkció vadonatúj évadához csatlakozik.

Már forog a Ninja Warrior új évadja

A TV2 már elkezdte forgatni a 2017-ben útjára indított ügyességi vetélkedőműsor, a Ninja Warrior legfrissebb epizódjait. Az új kalandok során 400 versenyző mérettetheti majd meg magát, és bár a produkció az eddigi, jól bevált receptet hasznosítja, így lesznek visszatérő elemek is, mint például a Nagy fal, a Ninja létra és a Pokoli torony, a műsor készítői rengeteg újdonságot is ígérnek a közönségnek.

A középdöntőbe jutott ninja-jelölteknek például a párbaj toronyban egymás ellen is meg kell majd küzdeniük. A versenysorozat végén pedig az avanzsálhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának a teljesítése után, adott időn belül megmássza a 20 méter magas Mydoriama-t. Ha ez valamelyik delikvensnek sikerül, akkor 20 millió forint ütheti a markát - számol be róla a 24.hu. Az oldal megemlíti, hogy a műsorvezetők csapata is megváltozik az új évadban. Arra is kitérnek, hogy az egyetlen állandó szereplőnek Till Attila tekinthető, aki 2017 óta megszakítás nélkül részese a produkciónak - először Majkával és Mádai Viviennel, majd 2018-ban Kasza Tibivel és Stohl Lucával vezette a műsort, idén pedig Szujó Zoltán és Kiss Ramóna lesznek a partnerei.

"Eddig nem volt szerencsém a Ninja Warriorhoz fogható műsorhoz, úgyhogy izgatottan várom a forgatást. A férjem révén a sport szerves része az életemnek, nagyon kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek a ninja-jelöltek. A grandiózus pályát látva nem lesz egyszerű dolguk, elképesztő a stúdió és az egész hangulat, ami körülveszi a produkciót" - idézte a 24.hu Kiss Ramónát.

Almási Kitti és Szabó Péter mindketten embereken segítenek, nem meglepő, hogy bőven akadhatott közös témájuk. Úgy tűnik, életük egyik legfontosabb találkozása volt az övék.

Leadfotó: instagram.com/ramona_kiss

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?