Nem hátrány, sőt! Brutálisan dögös fotókon a kis mellű sztárok

Bár rendkívül vonzóak tudnak lenni a telt idomok, vannak nők, akik kisebb mellekkel is bámulatosan dögösek. Íme, azok, akiknek nincs szüksége D kosaras melltartóra, hogy elrabolják a férfiak szívét!

Kate Hudson

Kate Hudson amerikai színésznő 1979-ben született Los Angelesben. Ironikus módon, Kate-et a Majdnem híres című filmben való alakítása tette valóban híressé, amely még Oscar-jelölést is hozott neki. Azóta számtalan sikerfilmben, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattban, vagy A titkok kulcsában is szerepelt. Ha D kosaras melltartóval nem is, Hudson számtalan rendkívül vonzó tulajdonsággal rendelkezik.

Natalie Portman

Natalie Portman 35 éves Oscar-, és Golden Globe-díjas izraeli színésznő sem rendelkezik kirívó domborulatokkal, törékeny alkatát talán éppen ez teszi ennyire vonzóvá. Natalie férjével, a 39 éves francia fotóssal 2012 óta házasok, első közös gyermekük, az 5 éves Aleph mellé nemrég érkezett meg kislányuk. Első terhességnél a színésznő a baba nemét találgatta az amerikai műsorvezetővel, Ellen DeGeneres-szel, aki akkor csúfosan mellényúlt. Másodszor viszont már nem tévedett: Ellen 1000 dollárban fogadott Portmannel, hogy ez alkalommal lánya születik.

Fotók: aides.tk, esfome.blogspot.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!