Kis híján tragédia történt - Hevesi Tamás szerencsésen megúszta

Hevesi Tamást nagyon szerethetik fent az égiek. A Nagy Duett egyik legkedveltebb versenyzőjét csak egy hajszál választotta el attól, hogy ne álljon többet a produkció színpadára, sőt, semmilyen színpadra. De megúszta, partnere Kulcsár Edina és sok-sok ember örömére!

Nem aggódott

Hevesi Tamás éppen próbáról tartott hazafelé, amikor észlelte, hogy valami nincsen rendben a gépkocsijával. Különösen nem aggódott, hiszen pár nappal korábban szervizeltette. A téli gumikat is lecserélték nyárira, így az énekesnek nem volt oka arra, hogy úgy érezze, nem biztonságos kocsiban furikázik. Mégis baj történt.

Elszabadult a kerék

„Egyre erősebb lett bal oldalon elöl a kotyogás, de nem tudtam megállni, hisz sem a Rákóczi út, sem pedig a Hegyalja út nem alkalmas arra, hogy az ember műszaki hiba esetén lehúzódjon. Már éppen a BAH csomópont felüljáróján haladtam, amikor kitört a bal első kerekem és hatalmas sebességgel száguldott előre, lefelé a felüljáróról. Kiugrottam a kocsiból és szaladtam utána, isteni szerencsére nekiment valaminek és megállt. Amikor utolértem már szólt egy autós, hogy „Tamás megvan a kereked”. Az üzemképtelen kocsim az úton hagytam, ahová vissza kellett cipelnem a dög nehéz kereket” – kezdett bele Tamás, akit végül egy arra járó ismerőse vitt vissza üzemképtelen autójához.

Miért esett le a kerék a következő oldalon elolvashatod.

Fotó:TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.