Sztárok

Fájdalmas emléket idézett fel a visszautasításról Király Viktor: „Beláttam a saját hibáim, elfogadtam a helyzetet, de azért nem volt jó élmény”

Király Viktor tisztán emlékszik arra a momentumra, amikor Amerikában nem kapott bizonyítási lehetőséget, így nem léphetett színpadra.

Rossz tapasztalatokat is szerzett

A New Yorkban született Király Viktor ereiben igazi művészvér csörgedezik: édesapja, Király Tamás az Universal dobosa volt 1972 és 1982 között, emellett később a Color együttes frontembereként is tevékenykedett. Nővére, Király Linda szintén énekesi pályára lépett, ikertestvére, Király Benjamin pedig hobbiszinten foglalkozik zenéléssel. Viktor Linda sikerein felbuzdulva határozta el, hogy ő is a popszakmában szeretne tevékenykedni: 2008-ban jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába, melyben az addig rekordszámú, körülbelül tízezer jelentkező közül került ki győztesen, így 2008-ban ő lett az „Év Hangja”. Ezt követően pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton: a tehetségkutató óta ő az egyik legismertebb hazai előadó, a rajongótábora évről évre egyre nagyobb méreteket ölt, és nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egyet a slágerei közül. Mindezek fényében egészen hihetetlen, hogy sokáig szinte nem is volt tisztában azzal, milyen istenadta tehetség, nővéréhez képest pedig sokkal később kezdett el komolyan gondolkodni az énekesi pályában – nemrég erről mesélt részletesen.

„Egyrészt későn érő típusok voltunk az ikertestvéremmel, másrészt egy darabig nem is voltam vele tisztában, hogy jó hangom van. Bár Linda mindig biztatott, de valahogy nem éreztem. 13-14 éves voltam, amikor mutáltam. Utána kezdtem el ebbe, az énekesi irányba gondolkodni" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Király Viktor, aki tizenévesen, Amerikában nem sok jó élménnyel gazdagodott zenei vonalon.
Kattints a további képekért!

Sosem hallott részleteket árult el az életéről Pogány Judit: a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművésznő többek között elmesélte, gyerekkora nagyon szélsőséges volt, amelyben egyszerre volt jelen az eufórikus boldogság és a fájdalom is.

Leadfotó: Instagram/ kiralyviktor

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!