Sztárok

Édesanyja klónja lett Eva Longoria tüneményes, 4 éves kisfia - Fotók

Hihetetlen: idén már az ötöt tölti majd Eva Longoria kisfia, Santiago pedig születése óta az anyja klónja. Friss képeikért megőrül a világ.

Sztár

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb híre lett Eva Longoria terhessége, köszönhetően annak is, hogy a népszerű színésznő rendszeresen be is számolt áldott állapotával kapcsolatban a közösségi oldalain. Tucatszám érkeztek a szebbnél-szebb kismama fotók, majd 2018 júniusában jött a nagy bejelentés, miszerint megszületett a Született feleségek sztárjának kisfia, Santiago Enrique - írja a TWN.hu. Azt is hozzáteszik: bő négy és fél év telt el azóta - Santi pedig kiköpött édesanyja!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.