Sztárok

Végre megtört a jég: Kim Dzsongun megmutatta eddig soha nem látott lányát a világnak, ő a diktátor 12 éves utódja

Kim Dzsongun elképesztően óvja magánéletét a nyilvánosság előtt, így azt sem tudni pontosan, hány gyermeke van, most azonban bemutatta 12 éves lányát az embereknek, akit eddig óriási titok övezett, és még sosem láthatta őt a világ.

Apja-lánya

Kim Dzsongunt, Észak-Korea diktátorát és legfelsőbb vezetőjét senkinek sem kell bemutatni, hiszen az elmúlt években bizarr szabályaival, intézkedéseivel és politikai jelenlétével elég nagy hírnevet szerzett magának a világon. Amennyire azonban viszonylag nyílt őrült terveit illetően, annyira védi magánéletét és családját: azt tudni lehet, hogy Kim felesége Ri Szoldzsu, arról azonban már nem igazán áll rendelkezésre információ, hogy a diktátornak ezidáig hány gyermeke született, ám a lányról, akit most a vezető bemutatott a világnak egy rakétamegtekintés során, már régóta keringtek pletykák. Bár a 12 éves kislány nevét nem közölték, állítólag Kim Dzsuénak hívják őt, és ő lehet a diktátor utódja is, akit apja egy katonai támaszponton tett látogatás során mutatott be az embereknek, ezzel világossá téve mindenki számára, hogy ő a legidősebb gyereke, aki tovább viszi majd örökségét, amikor ő már nem lesz. Galériánkban mutatjuk a lányt, akit eddig óriási titok övezett.

Kim Dzsongun az előző észak-koreai vezető, Kim Dzsongul fiaként, valamint a dinasztiaalapító Kim Ir Szen unokájaként látta meg a napvilágot 1984-ben – édesanyja gyönyörű nő volt, róla ide kattintva olvashatsz részletesebben.
Kattints a további képekért!

Talán nincs is szebb női családtag a Biden-famíliban, mint Naomi, aki három évvel fiatalabb párjához ment férjhez a minap egy titkos esküvő keretein belül.

Leadfotó: MTI/EPA/KCNA

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!