Kiakadtak az állatvédők Zac Efronra – Ezzel húzta ki a színész a gyufát

Levélben követelték a világsztártól, hogy hagyjon fel tevékenységével.

Balul sült el a kampány

Az amerikai filmsztár közismerten állatvédő, jelenleg is egy vadon élő medvékért induló kampányban vett részt, azonban a kisfilm inkább felháborodást váltott ki mind a rajongók, mind pedig az állatvédők körében. A reklámjában ugyanis egy fogságban nevelkedett, betanított medvével szerepel együtt Zac Efron.

A Blikk szerint ezt már a PETA állatjogi szervezet nem hagyhatta szó nélkül, a szerintük botrányosra sikeredett felhívás kapcsán üzentek a színésznek.

A már fentebb említett reklámkampány célja a Vital Ground Foundation nonprofit szervezet támogatása, amely a vadon élő grizzly medvék élőhelyeinek megőrzésén dolgozik, a színész pedig egy idomított és fogságban tartott medvével forgatott le számos videót, hogy bemutatta ennek a szervezetnek a fontosságát.

A természetvédők persze egyből kifakadtak, ugyanis szerintük képmutató és felháborító a videó tartalma és pont azt mutatja be, ami ellen a szervezet kampányol. Egy igazi állatvédő ugyanis sosem kényszerítene egy állatot semmi olyanra, amiből utána az ember profitál.

A PETA szervezete felszólította a sztárt, hogy gondolja át az együttműködést a céggel, tiltsák be a reklámok sugárzását, vagy legalább használjanak az élő medvék helyett CGI technikával készülő kampányfilmeket – írja a lap.

Jennifer Lopez ismét elkápráztatta a rajongókat legújabb megjelenésével. A sztár ezúttal nem egy tipikus vörös szőnyeges szettet mutatott be, hanem a tökéletes nyári ruhában jelent meg.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...