Britney Spears volt férje kitálalt: ezért nem akarják látni saját fiai az énekesnőt

Az esetet az énekesnő sem hagyta szó nélkül.

Saját fiai szégyellnék?

Kevin Federline szerint fiai már hónapok óta nem találkoztak botrányhős édesanyjukkal, állítólag az Instagram- oldalon megjelent rengeteg meztelen fotó miatt kerülik Britney-t – írta meg hétfőn a Blikk.

Kevin Federline és a világsztár két éves házassága alatt két fiúk született, akik a válás óta édesapjukkal élnek. A két fiú már a kamaszkorba lépett, édesapjuk szerint pedig inkább kerülik a botrányokkal tarkított életű anyjukat:

„A fiúk úgy döntöttek, hogy most nem találkoznak vele... Már néhány hónapja nem látták őt, az esküvőjére sem mentek el. Ezt az egészet nehéz volt végignézni, szörnyű volt látni, hogy a fiaim min mennek keresztül. Kemény volt. Ez a legnagyobb kihívás, amit valaha is meg kellett vívnom az életemben”

– mesélt egy interjúban Federline, aki szerint fiai többek között azért kerülik édesanyjukat, mert az Instagram-oldalon nagyon sok kompromitáló, meztelen képet tesz magáról közzé.

„Próbálom elmagyarázni nekik, hogy ez talán csak egy másik módja annak, hogy megpróbálja kifejezni magát, de ez nem vesz el semmit abból a tényből, hogy mit tesz velük. Ez kemény dolog. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet egy tinédzsernek, miközben középiskolába kell járnia”.

Britney Spears Instagram-oldalán kommentálta exférje kijelentéseit, amivel a világsztár egyáltalán nem értett egyet, sőt, szerinte az egész csak egy kitaláció.

„Szomorúan értesültem arról, hogy a volt férjem tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a fiaimmal. Tudjuk, hogy a kamaszokkal sokszor nagyon nehéz... Aggasztó, hogy az Instagram-oldalamra hivatkozik, mikor már bőven az Instagram előtt is mindent megadtam a gyerekeimnek. Erre csak egy szavam van: bántó. Az anyám mondta, hogy adjam oda őket az apjuknak. Azért árulom ezt el, mert megtehetem”

– írta meg a lap Britney 24 órán át látható Instagram történetének szövegét.

Levélben követelték a világsztártól, hogy hagyjon fel tevékenységével.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak