Hihetetlen, de ezek a magyar sztárok valaha egy párt alkottak

Megdöbbentő belegondolni, hogy néhány magyar sztár egykor egy párt alkotott. Ma már ezek a szerelmi sztorik a feledés homályába vesztek, hiszen a legtöbben mostanra megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Na de kikről is van szó pontosan?

Szakítás lett a vége

Minden kornak megvannak a maga álompárjai hazánkban és külföldön egyaránt: a 60-as években Latinovits Zoltán és Ruttkai Éva szerelme volt ilyen, míg idén – csak hogy nemzetközi példát is említsünk – Jennifer Lopez és Ben Affleck újjászületett kapcsolatáról beszél mindenki. Ezek a mindent elsöprő, szenvedélyes románcok némi reményt nyújthatnak azoknak, akik még keresik az igazit, vagy túl vannak egy nagy csalódáson, hiszen bebizonyítják, hogy van még miért hinni az igaz szerelemben. No de vannak olyan sztársztorik is, melyeket már rég elfeledtünk, és a fejünkhöz kapva csodálkozunk, hogy „nahát, ők tényleg együtt voltak egykor?”. Úgy bizony, több olyan hazai celebritást is fel lehet sorolni, akik valaha megpróbálták együtt, ám valamilyen oknál fogva rájöttek: nem egymásnak lettek teremtve. Nézzük tehát, kik azok a párok, akiknek nem jött be hosszú távon a kapcsolat:

Kovácsovics Fruzsinát 14 évvel ezelőtt ismerte meg az ország a Csillag születikben: az akkor 19 éves énekesnő azonnal belopta magát a közönség szívébe, s ugyan a döntőig menetelt, a versenyt végül Utasi Árpi nyerte meg. Mindeközben Istenes Bence karrierje is bontogatni kezdte szárnyait: a közkedvelt tévés 2008-ban szerzett magának országos ismertséget a VIVA TV műsorvezetőjeként. A két fiatal 2009-ben talált egymásra, igaz, kapcsolatuk eleinte kamuként indult – később azonban jobban megismerték egymást, s hamarosan egymásba szerettek. A románc végül nem tartott sokáig, ugyanis 2010-ben a szakítás mellett döntöttek. Bence azóta Csobot Adél oldalán találta meg a boldogságot, akitől két fia is született.
Kattints a további képekért!

A két sztár Instagramon osztotta meg követőikkel a hírt, miszerint két év együttjárás után külön utakon folytatják életüket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...