Balesetet szenvedtek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnökei – Most fény derült a részletekre

Az autó totálkárosra tört, az utasoknak azonban szerencsére nem esett komolyabb baja.

Nem tudni, mi okozhatta a balesetet

A magyar sajtóban már hétvégén megjelent a hír, miszerint szombat este balesetet szenvedett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) társelnökei, Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna. A páros éppen Ózd felé tartott aktivistákkal találkozni. A Blikk információi szerint sötétedés után, este hét óra környékén a pártelnök a Heves megyei Terpes főutcáján autójával belerohant egy beton villanyoszlopba. Mellette ülő a kollégájának megzúzódott a mellkasa a kinyíló légzsáktól, Kovács Gergely azonban sértetlenül szállt ki a totálkárosra gyűrődött kocsiból. Az autó tele volt festékkel és kutyapártos szórólapokkal, ezek szétszóródtak az úttesten.

A Blikk közölt először fotókat az összetört járműről. A lap szerint a baleset egy viszonylag egyenes, noha kissé lejtős útszakaszon történt. Kisebb kanyar előzi meg azt a részt, ahol az ütközés történt.

Döme Zsuzsanna a lapnak megerősítette, hogy megsérült a mellkasa, de nem súlyosan. Eléggé megijedtek, de sokkal rosszabb is történhetett volna, az autóból nem esett ki, viszont mindenhol festék folyt. „Főként kék festék, viccesen festettünk, de ha piros lett volna nálunk, szívbajt kaptunk volna” – viccelődött a párt társelnöke, aki egyben Ferencváros alpolgármestere is. A baleset okát már nehezebben tudta felidézni, mint mondta, „sötét volt már, Gergő pedig valahogy megcsúszott az úton, de gyorsan sem mentünk, és nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt”.

Ezt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette: mint közölték, Terpesen, a II. Rákóczi Ferenc úton a személygépjármű „eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött”, a jármű utasa szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A jelenlegi adatok alapján a jármű vezetője nem volt tudatmódosító szer hatása alatt a baleset időpontjában. A baleset további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Leadfotó: 123rf

Oldalak