Rejtély, mi történhetett a holtan talált 24 éves szépségkirálynővel

Tragikusan fiatalon, Olaszországban hunyt el a nagy jövő előtt álló modell.

Elhunyt Layla da Costa

A 24 esztendős, Bissau-Guinea-i Layla da Costa halálára akkor derült fény, amikor nem jelent meg egy munkán. Éppen Bolognában élt és modellként dolgozott, a lisszaboni székhelyű The Face ügynökség képviselte, melynek vezetője, a divattervező Fatima Lopes szerint Layla egyike volt a legígéretesebb modelleknek, és nagy jövő állt még előtte a szakmában. Azt mondta, sosem felejti el da Costa szelídségét, kedvességét, alázatosságát, határozottságát, professzionalizmusát és számos egyéb jó tulajdonságait – olvasható a Mirror cikkében.

Lopes a portugál médiának elmondta, hogy Layla da Costának nem volt semmilyen fennálló tartós betegsége vagy egyéb egészségügyi problémája. Az orvosok első tippje az volt, hogy egy végzetes szívroham okozhatta a fiatal lány halálát, de a végső válasz csak a boncolás után derül majd ki. A lány családja már megérkezett Olaszországba.

A modell korábban elnyerte a Miss World Guinea-Bissau címet, és már 19 évesen a párizsi divathéten dolgozott, majd a világ számos rangos kifutóján végig vonult.

A 30 esztendős modellről eddig sosem látott, megdöbbentő kép bontakozik ki új, My Body című önéletrajzi kötete lapjain.

Leadfotó: facebook.com/tv100com

Oldalak