Készül az új Bond film

A rajongóknak nem kell kétségbe esni, mert közeleg a következő 007-es film. A 23-ik Bond film novemberben fog a mozikba kerülni.

A film főszerepét Daniel Craig fogja alakítani, akit már az előző Bond filmekben is láthattunk.

 

Ebben a filmben a kedvenc titkos ügynökünk végleg leszámol a Quantum nevű titkos társasággal. A filmben szerepet kapott, a magyar felmenőkkel rendelkező Rachel Weisz is, aki ennek a társagának a vezetőjét fogja alakítani.

 

 

 

A két sztár már szerepelt együtt egy közös produkcióban, a Dream House című kanadai filmben. A forgatások alatt felröppent az a hír, hogy a két színésznek viszonya volt egymással.

 

Tény, hogy a 40 éves színésznő akkor szakított vőlegényével, gyermekének apjával. Ugyanakkor Craig még mindig együtt van producer kedvesével, és nem úgy tűnik, hogy a szakítást fontolgatná.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...