Kerényi Miklós Máté titokban eljegyezte 16 évvel fiatalabb szerelmét

Kiskeró három év után kérte meg Kardffy Aisha színésznő kezét. A pár egy ideje már jegyben jár, de ezidáig titkolták a nagy eseményt.

Titkos eljegyzés

Kerényi Miklós Máté és Kadffy Aisha hivatalosan is bejelentették, hogy jegyben járnak. „Egy ideig csak a mi titkunk volt, de most már szeretnénk veletek is megosztani” – írta a Budapesti Operettszínház színésze az Instagram-oldalán közzétett posztban, amiben bejelentette az örömhírt egy romantikus Kosztolányi idézet kíséretében.

A Blikk megkeresésére Kiskeró elmondta, már régóta a levegőben volt, hogy megkéri Aisha kezét, de eddig a pandémia mindig közbeszólt, most azonban elérkezett a pillanat, s már nem szeretett volna tovább várni a dologgal. „Aishát meglepetésként érte, amikor előkerült a gyűrű. Megadtam a módját az ünneplésnek, az biztos. Jártunk a Bazilikánál is, de egyelőre a pontos részleteket még egy kicsit szeretnénk magunknak megtartani” – árulta el a színész.

A színésznő szintén megosztotta az örömét a közösségi oldalán, és megmutatta a gyönyörű eljegyzési gyűrűjét is. Az esküvő dátumát még nem döntötték el biztosan, szeretnének maguknak adni egy évet, hogy összehozzák a családot és a barátaikat, a jelenlegi tervek szerint jövő nyáron tartják majd a menyegzőt. „Az már azonban biztos, hogy nagy létszámú esküvőt szeretnénk, hiszen a családunk sem kicsi és a barátaink is sokan vannak. Szeretnénk, ha mindenki osztozhatna az örömünkben” – fogalmazott a vőlegény.

Máté és Aisha 2018-ban vállalták fel a kapcsolatukat, ami a jelek szerint mindent legyőz, hiszen szinte egyből összeköltöztek, most pedig már az esküvőre és hátralévő közös életükre készülnek.

Párjával, Bereczki Zoltánnal már azt is tudják, kisfiúval vagy kislánnyal bővül a családjuk.

Leadfotó: facebook.com/kmmhivatalos

Oldalak