Gólyahír! Első gyermekével várandós Kelly Osbourne

Révbe ért az egykori vadóc tinilány. Ozzy Osbourne 37 éves lánya anyai örömök elé néz.

Anya lesz Kelly Osbourne

Kelly Osbourne-t a kétezres évek elején ismerte meg a világ, amikor az MTV műsorára tűzte az azóta kultstátuszba lépő The Osbournes című valóságshowt, ami a Black Sabbath legendás frontembere, Ozzy Osbourne és családja életét mutatta be. A család szabadszájú tinilánya időközben felnőtt, az egykori lázadó, már az igénytelenség határát súroló megjelenése is letisztult, ráadásul a korábban túlsúllyal küzdő, csúnyácska Kelly 2020-ban életmódváltásának köszönhetően több mint 40 kilótól szabadult meg.

Most úgy tűnik, újabb mérföldkőhöz érkezett a jelenleg 37 éves Kelly élete, ugyanis csütörtökön az Instagram-oldalán jelentette be, hogy első gyermekével várandós. „Tudom, hogy az elmúlt hónapokban nagyon csendben voltam, ezért gondoltam, megosztom veletek, hogy miért. Földöntúli boldogságot érzek, amiért bejelenthetem, hogy anya leszek. Azt mondani, hogy boldog vagyok, lebecsülése annak, amit érzek. Mert extázisban vagyok!” – írja friss bejegyzésében, amiben egy ultrahang-képet is mutatott.

Kelly Osbourne és gyermeke édesapja, Sid Wilson, a Slipknot lemezlovasa hivatalosan idén januártól vállalják fel, hogy egy párt alkotnak, de tudni lehet, hogy már a megelőző két évtizedben is szoros barátságot ápoltak egymással.

Hilary Duff hosszú ideig képtelen volt megbékélni a testével, emiatt önbizalomhiánnyal küzdött, mára azonban sikerült levetkőznie a gátlásait – szó szerint.

Leadfotó: Rich Fury/Getty Images

Oldalak