Tengerparton fotózták a félmeztelen Keanu Reeves-t - 56 évesen sem panaszkodhat a testére

A színész közel a 60-hoz is jó formában van, a minap Malibu tengerpartján élvezte a napsütést és a hullámokat - paparazzik természetesen meg is örökítették a vidám momentumokat.

Keanu Reeves még mindig a legjobbak között

Ha valamelyik világsztárról pozitívan lehet nyilatkozni, az Keanu Reeves. Azon túl, hogy a sármos színészt elismeri a szakma tehetségéért és alázatos munkájáért, mint ember is rendkívül szimpatikus és pozitív kisugárzású férfi, aki bár dollármilliókon ül, mégsem veri nagy dobra az életét és a pozícióját a filmiparban. A libanoni származású angol-kanadai híresség fiatalon került a pályára, de nem szállt el a hírnévvel, a mai napig úgy tekint a munkájára, mint áldásra, amit nem vesz készpénznek. Leghíresebb filmjei közé tartozik a Féktelenül (Sandra Bullockkal), Az ördög ügyvédje (Al Pacinóval), a Matrix-, valamint a John Wick-trilógia.

Reeves-t évek óta nem csupán karrierje miatt tartják számon, de a világ legdögösebb pasijai közé is sorolják. A jóképű sztár 56 éves, és még mindig remek formában van - ezt a minap be is bizonyította Malibu tengerpartján, ahol félmeztelen képek készültek róla. Ennyi idősen egyáltalán nem lehet oka panaszra, ahogy szerelmének és a rajongóinak sem. Mutatjuk a fotókat.

Keanu Reeves 56 évesen is jó formának örvendhet, a színészt a mai napig a legsármosabb sztárok között tartják számon, nem véletlenül.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot; forrás: Daily Mail

Oldalak

Szólj hozzá Te is!