Sztárok

Kautzky Armand ritkán látott lánya meseszép nővé érett: Lucia már 19 éves is elmúlt, csinosabb, mint valaha

Kautzky Lucia bájos szőke kislányból felnőtt nővé cseperedett, édesapja pedig nem is lehetne büszkébb egy szem lányára.

Nem sűrűn látni a színművész gyermekeit

Kautzky Armand többoldalú tehetség: a Jászai Mari-díjas magyar színművész szinkronszínészként, valamint a Retro Rádió állomás-, illetve az HBO és a Moziverzum csatornahangjaként is tevékenykedik, ám magánéletéről nem túl gyakran hallani, válásáról azonban mégis hírt adott. A színész még május végén számolt be arról, hogy feleségével, Szemők Adriennel 22 év után különválnak útjaik annak ellenére, hogy két gyermekük is született: Armand Krisztián 2001-ben, míg Lucia 2003-ban látta meg a napvilágot. Utóbbi időközben felnőtt nővé cseperedett, hiszen már 18 éves is elmúlt, és szebb, mint valaha. Galériánkban mutatjuk!

Ahogyan a Blikk is írja, Kautzky Armand és felesége azért döntöttek a válás mellett, mert mindkettőjüknek szüksége volt a különlétre a hosszú együttlét és gyermekeik születése után.
Kattints a további képekért!

Csak kevesen tudják, de Kamillának van két gyermeke első házasságából, méghozzá egy fiú és egy lány – utóbbi hihetetlenül hasonlít az újdonsült királynéra.

Leadfotó: MTVA/Zih Zsolt

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.