Sztárok

Kautzky Armand ritkán látott lánya meseszép nővé érett: Lucia már 19 éves is elmúlt, csinosabb, mint valaha

Kautzky Lucia bájos szőke kislányból felnőtt nővé cseperedett, édesapja pedig nem is lehetne büszkébb egy szem lányára.

Nem sűrűn látni a színművész gyermekeit

Kautzky Armand többoldalú tehetség: a Jászai Mari-díjas magyar színművész szinkronszínészként, valamint a Retro Rádió állomás-, illetve az HBO és a Moziverzum csatornahangjaként is tevékenykedik, ám magánéletéről nem túl gyakran hallani, válásáról azonban mégis hírt adott. A színész még május végén számolt be arról, hogy feleségével, Szemők Adriennel 22 év után különválnak útjaik annak ellenére, hogy két gyermekük is született: Armand Krisztián 2001-ben, míg Lucia 2003-ban látta meg a napvilágot. Utóbbi időközben felnőtt nővé cseperedett, hiszen már 18 éves is elmúlt, és szebb, mint valaha. Galériánkban mutatjuk!

Ahogyan a Blikk is írja, Kautzky Armand és felesége azért döntöttek a válás mellett, mert mindkettőjüknek szüksége volt a különlétre a hosszú együttlét és gyermekeik születése után.
Kattints a további képekért!

Csak kevesen tudják, de Kamillának van két gyermeke első házasságából, méghozzá egy fiú és egy lány – utóbbi hihetetlenül hasonlít az újdonsült királynéra.

Leadfotó: MTVA/Zih Zsolt

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nemigen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!