Sztárok

Tényleg a saját neméhez vonzódott James Dean? Ezekkel a híres férfiakkal bonyolódott románcba a színészikon

Tragikusan fiatalon, 24 esztendősen távozott az élők sorából - jóval azelőtt, hogy igazán kibontakozhatott volna Hollywoodban. Halálával nemcsak óriási űrt, hanem seregnyi rejtélyt is hagyott maga után - milyen ember volt valójában James Dean, a 20. század Hollywoodjának ikonikus figurája?

Szinte még gyerek volt, amikor elragadta a halál

James Dean azon hollywoodi legendák sorába tartozik, akik köré még a saját haláluk is hatalmas mítoszt szőtt. Mindössze 24 esztendős - jóformán még gyerek - volt, amikor elragadta a halál, de kurta életművével is képes volt rá, hogy aranybetűkkel vésse be nevét Hollywood történelemkönyvébe. Meghatározó filmjei, a Haragban a világgal (1955), az Édentől keletre (1955) és az Óriás (1956) a mai napig elnyűhetetlen klasszikusoknak számítanak, sőt a stílus- és iskolateremtő Dean alakja is elevenen él még a köztudatban. Arról viszont, hogy milyen ember volt valójában az 1955 szeptember 30-án, vagyis 67 éve elhunyt világsztár, jóformán még mindig csupán pletykák keringenek.

Régóta beszélik, hogy Dean - bár ügyesen leplezte - valójában a férfiakhoz vonzódott. Ennek némileg ellentmond az egykori filmcsillag egyik nyilatkozata: "Nem, nem vagyok homoszexuális. Viszont nem vagyok hajlandó úgy élni, hogy hátra van kötve az egyik kezem." E sorokból egy olyan - egyébként súlyos komplexusokkal is terhelt - ember képe rajzolódik ki, aki szexuális életét tekintve is ugyanolyan mohó, szenvedélyes, szeszélyes és mértéket, gátlást nem ismerő volt, mint általában véve a mindennapjaiban - és persze a filmvásznon is.

Lapozd fel galériánkat: mutatjuk James Dean férfi szerelmeit!

James Dean a saját színésziskolájában futott össze Brandóval, akit ekkor már hosszú ideje bálványozott. A fáma szerint a találkozást követően a két férfi között szenvedélyes románc szövődött. Úgy tartják, Brando "dominálta" a kapcsolatot, Dean pedig - aki őszintén csodálta idősebb kollégáját - örömmel vállalta az alárendelt fél szerepkörét.
Kattints a további képekért!

Talán nem is gondolnád, de Kamilla királyné, az újdonsült király, Károly második felesége igen érdekes személyiség – a legtöbben azonban nem sokat tudnak róla, mindössze annyit, hogy elcsábította az akkor még csak hercegi címet viselő férfit a néhai Dianától.

Leadfotó: Facebook / Vintage CHIC

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.