Sztárok

Filmforgatás közben szenvedett balesetet Kate Winslet, kórházba szállították a színésznőt

Az Oscar-díjas hollywoodi sztár könnyebb sérüléseket szenvedett a horvátországi munkálatok közben.

Vogue-címlaplányból lett második világháborús haditudósítót alakít

Munka közben szenvedett balesetet az Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi színésznő, Kate Winslet. A Titanic, A felolvasó és az Easttowni rejtélyek 46 esztendős sztárja épp Horvátországban forgatta a Lee című történelmi drámát, amikor elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett - adta hírül a Deadline.

"Kate megcsúszott, és kórházba szállították, ami egyébként a produkció által foganatosított elővigyázatossági intézkedés volt. Ugyanakkor már jól érzi magát, és a héten újra munkába áll" - nyilatkozta a lapnak a hollywoodi híresség sajtósa.

A Lee című történelmi mozi már hosszú évek óta előkészületi fázisban van, az Oscar-díjas Winslet neve először 2015-ben merült fel az akkor még csak dobozban lévő produkció kapcsán. A színésznő játssza Lee Millert, a Vogue-címlaplányból lett második világháborús haditudósítót. Az Ellen Kuras által rendezett mozi forgatókönyvét Liz Hannah írta Lee fia, Anthony Penrose könyve, a The Lives of Lee Miller alapján.

"Az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmen való közös munka óta beszélgetünk arról Kate-tel, hogy kellene valami közös projektet csinálnunk, ami igazán a miénk" - fogalmazott egy korábbi közleményében Ellen Kuras.

Winslet és Liz Hannah egyébként producerként is közreműködik a Lee elkészítésében, de nem a 46 éves színésznő az egyetlen húzónév, aki színészként felbukkan a történelmi drámában: mellette Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough és Josh O’Conner feltűnésére is számíthatunk.

Fotó: 123rf

Jimi Hendrix minden idők legzseniálisabb gitárosa volt, egyike a legnagyobb hatású zenészeknek. Páratlan sikereit azonban alig több, mint három évig élvezhette csupán: 1966-ban tűnt fel és 1970. szeptember 18-án már örökre el is távozott – csak 27 éves volt. Halálának körülményei azonban mind a mai napig tisztázatlanok.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.