Sztárok

Akkora sort állt II. Erzsébet ravatala előtt, hogy az még a világűrből is látszott - Fotó

A Maxar Technologies egy nagyfelbontású műholdképet is mutatott arról, hogyan is néz ki a távolból a II. Erzsébet ravatala előtt felgyülemlett, hatalmas tömeg.

Rengetegen vártak rá, hogy tiszteleghessenek a királynő emléke előtt

Tegnap, azaz szeptember 19-én helyezték örök nyugalomra II. Erzsébet brit királynőt (1926-2022), a monarchia történetének leghosszabb ideig regnáló uralkodóját, aki kereken hetven esztendőt töltött a trónon, és a 20. század világpolitikájának egyik legjelentősebb személyiségeként vonulhat be a történelembe. Erzsébet királynő - aki eredetileg egyáltalán nem is számított rá, hogy valaha is korona kerülhet a fejére - már életében legendává vált, így nem is meglepő, hogy halála sok-sok millió alattvalójának okozott mérhetetlen fájdalmat. A néhai uralkodónő koporsóját a gyászszertartást megelőzően a londoni Westminster Hallban ravatalozták fel, ahol néhány nap leforgása alatt roppant tömeg gyűlt össze, hogy tiszteleghessenek a megboldogult II. Erzsébet emléke előtt. Nemcsak átlagemberek, de hírességek is akadtak közöttük, David Beckham például 16 órán át várakozott türelmesen, hogy a koporsó elé járulhasson.

A tömeg valódi mérete-nagyságrendje azonban csak egy meglepő műholdfelvételből derül ki igazán. Az IFLScience nemrégiben arról számolt be, hogy a várakozó sokaságot még a világűrből is látni lehetett. A Maxar Technologies egy nagyfelbontású műholdképet is közzétett a gigantikus tömegről.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.