Sztárok

Kiderült: titkos üzenetet hordoznak a virágok és a tárgyak, amik II. Erzsébet koporsóját díszítették

II. Erzsébet királynő koporsójára számtalan koszorú és tárgy került: tudtad, hogy mindegyiknek külön jelentése van?

Búcsút vettek tőle

II. Erzsébet királynő, aki csaknem 71 évet töltött az Egyesült Királyság trónján, szeptember 8-án, életének 97. esztendejében, Balmoralban, a királyi család nyári skóciai rezidenciáján hunyt el. A halálának bejelentését követő tíznapos gyászidőszak és gyászszertartás-sorozat utolsó mozzanataként, hétfőn a London nyugati határában fekvő legnagyobb királyi rezidenciára, a csaknem ezeréves windsori kastélyba szállították koporsóját, végül a kastély Szent György-kápolnájában, 800 meghívott jelenlétében végső gyászistentisztelettel vettek búcsút a néhai uralkodótól. A koporsó az elmúlt napokban hosszú utat járt be, és ahogyan az a szertartásokon készült fotók alapján is kiderült, számtalan koszorúval és virágcsokorral, valamint tárggyal díszítették, azt azonban csak kevesen tudják, hogy – mint azt a királyi családtól már megszokhattuk – mindnek külön-külön jelentése van.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.