Katalin 40 éves lett: meseszép múltidéző portrék készültek a hercegnéről születésnapja alkalmából

Katalin hercegné egészen új oldalát ismerhetjük meg a három portrékép által, amit születésnapja alkalmából mutattak be a nagyvilágnak – a fotósorozat a National Portrait Galleryben kap majd méltó helyet.

Feleség, anya, stílusikon, hercegné

Katalin hercegné újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen január 9-én betöltötte 40. életévét, amely a nők számára több szempontból is fordulópont. Katalin gyakorlatilag mindent elért ez idő alatt, amiről a legtöbb ember csak álmodik: egy szerető családban, testvérekkel nőtt fel, édesapja és édesanyja gyakorlatilag mintaszülők voltak, majd tanulmányait egy neves skóciai egyetemen, a St. Andrewson végezhette, ahol az igaz szerelem is rátalált már igen fiatalon, méghozzá egy valódi herceg, Vilmos személyében. Jött aztán az álomesküvő, majd a három csemete érkezése, akik a brit királyi családba születtek bele, és Katalinhoz hasonlóan ők is szerető, odaadó szülőket kaptak, így egészségben, jólétben és boldogságban cseperedhetnek. Katalin tehát nem panaszkodhat: olyan életet él, amelyről a legtöbben csak fantáziálhatunk, mindeközben mégis megmaradt szerénynek és visszafogottnak, ahogyan anno megismerte őt a világ. Születésnapja alkalmából a jövendőbeli királynéról három új portrékép is készült, amelyeken Katalin egy olyan oldalát mutatta meg, amit talán még sosem láthattunk a stílusikonnak is kikiáltott hercegnétől. Galériánkban mutatjuk a csodálatos múltidéző fotókat!

„Nagyon boldog 40. születésnapot kívánunk Cambridge hercegnéjének” – áll a királyi család hivatalos Instagram-oldalán megjelent bejegyzés alatt. Nem ezek a fotók keltettek azonban nagy visszhangot, hiszen a képek többségét már látta a nagyvilág – a hercegnéről készült új portrésorozatot viszont még nem, márpedig érdemes egy pillantást vetni a hihetetlen fotókra.
Kattints a további képekért!

A szívek királynője komoly dologra szánta el magát, ám halálos kimenetelű autóbalesete minden számítását keresztülhúzta.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak